• Úvod
  • >
  • Blog
  • >
  • V Časopise TOP CLASS v rubrice rozhovor vyšel článek Cesta ze dna na vrchol

Zveřejněno: 5. Října 2023

V Časopise TOP CLASS v rubrice rozhovor vyšel článek Cesta ze dna na vrchol na téme letní kuchyně

Měl kamenolom, spoustu odběratelů, dařilo se mu. Před pěti lety o všechno přišel. Spoustu lidí by to položilo. Jeho ne. Dnes vymýšlí, vyrábí a sestavuje naprosto unikátní a luxusní kamenné kuchyně. Seznamte se - Karel Hrdina, firma Hrdina & České pískovce.

Čím je zajímavý Karel Hrdina

Před těmi pár lety to asi bylo bylo hodně zlé... To si umí představit asi jenom ten, kdo to prožil. Měl jsem firmu půl na půl s partnerem. Doplatil jsem na to, že jsem mu absolutně věřil. A najednou, skutečně doslova ze dne na den, jsem neměl absolutně nic, přišel jsem o lom, nemovitosti, auta... O všechno. Jak se dá ze dna zase stoupat nahoru? Byli jsme na tom celá rodina opravdu špatně, a to i psychicky. Abychom vůbec přežili, dělali jsme všechno možné.

Dostali jsme se k lidem, kteří chtěli na zahradu něco jako grilování, ale pořádné. Napadlo nás, že něco jako venkovní kuchyně vlastně na trhu vůbec není. Tak syn založil firmu Hrdina & České pískovce a pustili jsme se do nich. Takže ten pád byl sice hodně ošklivý, ale „nakopnul“ nás k něčemu, k čemu bychom se možná jinak nedostali.

Otevřít okno cookies